Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

De Oude Barrier 366 keer bekeken

Volgen
Info over de werkgever

De Oude Barrier dateert vanuit de 18de, begin 19de eeuw en is
daarbij ook beschermd als bouwkundig erfgoed.
Het was een uithangbord: Café In de Oude Barrier, verwijzend naar de voormalige barreel op het gehucht ‘De grote Hoef’ nabij de grens van Helchteren.

En daarna natuurlijk

Ben ik, Veerle, trotse uitbaatster geworden van dit stukje geschiedenis van Hechtel.
Hierbij is voor mij een droom werkelijkheid geworden om een eigen horecazaak te kunnen uitbaten. Een pareltje waar men een gezellige babbel kan doen, kan genieten van een heerlijke maaltijd.
Dat alles in een karakteristieke omgeving. Ikzelf ben geboren en getogen in Eksel. Nadien ben ik verhuisd naar Grote-Brogel waar ik tot op heden woon.
Mijn eerste ervaringen kon ik opdoen in mijn krantenwinkel met daarbij horende koffieshop. Hier heb ik afgelopen jaren met hart en ziel kunnen zorgen voor fijne ontmoetingsmomenten bij familie, vrienden, buren, passanten. Na dit avontuur was het voor mij duidelijk dat ik verder wil gaan in dit verhaal. De Oude Barrier geeft me hiervoor de ideale uitdaging om iedere dag terug klaar te staan voor een gezellige, aangename en smaakvolle ervaring. Samen met mijn team gaan we de uitdaging aan om dit tot een succes te brengen.

Deze werkgever heeft nog geen jobs gepubliceerd

Werkgever
  • Aantal flexi-jobs 0 Jobs
  • Sector Brasserie
  • Vacature locatie

Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE