Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Automekanieker (m/v/x) Antwerpen

                                                          Auto-mekanieker (m/v/x)

Ben jij een “Falcon” met 2 analyserende ogen en bezige handen?

Wij zoeken een scherp ogenpaar dat zelfstandig kan werken en in teamverband. Een auto-mekanieker (m/v/x) is een tandwiel in de motor van een garage. Deze persoon draait gesmeerd mee in de juiste richten, om de motor gezond te houden. Een gepassioneerde auto-mekanieker is bij ons van terechte waarde en ook toch een chille job met veel afwisseling. Wij vinden gezond enthousiasme belangrijker dan een stapel diploma’s. Wel is het essentieel dat je de taal van wagens echt wel kent.

Je work-out in onze motor:

Aangezien het hier niet om een eentonige job gaat start je je shift net als een “Falcon” en analyseer je de dagplanning. De klanten keren bij ons altijd tevreden terug omdat ze een goede service gewoon zijn. Daar sta je ook mee voor in om het zo te behouden. Je bent flexibel om bij te springen wanneer het nodig is. Het monteren, balanceren en herstellen van banden bij diverse voertuigen is jou niet vreemd. Je staat in voor de herstellingen, vervanging, analyseren of afstellen van motorvoertuigen op een ergonomische en veilige werkwijze. Dat betekent dat je een gezonde focus en spierkracht bezit en je verbetering rapporteert. Je twee alerte ogen zien werk waardoor je zelfstandig kan werken. Wees gerust tijdens de pauze kan je stretchen en bezinnen zoveel je wil. Je bent collegiaal, professioneel en betrouwbaar, dat zich uit in respect voor zowel klant, collega’s als het materiaal. Je vindt het ook vanzelfsprekend dat je je werkzone opruimt na elke shift.

 

Waar kom je hiervoor terecht?

Deze toffe job bevindt zich in een dynamisch en groeiende onderneming, waar jij deel van kan uitmaken. Die niet alleen enthousiast de klanten correct bediend, maar personeel ook voorziet van een correcte loon. Deze job is te combineren op afgesproken dagen en uren als bijverdiensten in deze dure tijdperk waar wij nu in leven.

Stuur jou cv en motivatiebrief ter attentie van Brahim Belkhiri naar:

Garage De Singel , Lange Elzenstraat 63 , 2018 Antwerpen. Mail : info@garagedesingel.be Tel: 0487/19.40.69

Meer info

Vacature Locatie

Ik stel mij kandidaat
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs
Deel deze vacature

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE