Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Barmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort

Barmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort 356 keer bekeken3 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • provincies West-Vlaanderen

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft, verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis Styles in Nieuwpoort, waar zich de grootste jachthaven van Noord-Europa bevindt alsook heel wat shoppingmogelijkheden. Dankzij onze meeting centers vinden er heel wat meetings en events plaats wat het hotel heel levendig maakt. Kortom een plaats waar je niet rap verveeld zult zijn. Het hotel is een unieke combinatie van design en comfort en is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van De Panne (kwartiertje) of Oostende (halfuurtje) alsook met de kusttram.

– We don’t hire your skills, we hire your attitude –

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als Barmedewerker bezorg jij aan onze gasten een comfortabel verblijf door hen te voorzien van heerlijke drankjes. Je bent gepassioneerd door de horeca en zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in ons hotel. Verantwoordelijkheidsgevoel hebben, een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak. Wij garanderen jou een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

– START your journey NOW and JOIN our family –

Profiel

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?
Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
Je hebt oog voor details ;
Je bent hard werkend.
Je werkt minstens 4/5de bij een andere werkgever of je bent met pensioen.

Aanbod

Als nieuwe medewerker kom je niet alleen terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie. Als flexer krijg je het voordeel dat je je uren flexibel kan inplannen samen met de verantwoordelijke.

Hoe solliciteren?

Stuur je sollicitatie naar de General Manager, H9716-GM@accor.com

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE