Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Flexi keukenhulp met ervaring

Job Expired

Flexi keukenhulp met ervaring 571 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • provincies Oost-Vlaanderen

Omschrijving

Grillhoeve is een grillrestaurant in Erondegem (Erpe-Mere). We zijn 2 jaar geleden gestart en we zijn nu reeds een vaste waarde in de streek. We zijn graag gezien bij onze klanten voor onze kwaliteitsvolle producten, gezellige sfeer en vriendelijke bediening.  Naast het restaurant (max. 46 couverts) incl. terras beschikken we ook over een kleine feestzaal (tot 80 personen zittend) met tuin.

Profiel

Alle vleesgerechten worden in het restaurant ter plaatse gegrild door onze chef-kok. We zijn op zoek naar enthousiast keukenpersoneel (met ervaring EN passie) om onze chef-kok vanuit de keuken bij te staan om alle gerechten snel, correct & kwaliteitsvol tot bij de klant te brengen. Taken als slaatjes voorbereiden, frieten bakken, (niet-grill) gerechten klaar maken, borden dresseren, desserten maken en nog veel meer horen er allemaal bij. We zoeken een manusje van alles die al eerder in de horeca gewerkt heeft en niet te beroerd is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken. 

Aanbod

Je komt terecht in een klein (maar fijn) en tof team met een gedreven chef-kok aan het stuur/grill. Je krijgt heel wat verantwoordelijkheid, alle borden gaan door jouw handen.

Je ontvangt een marktconform en correct loon (+ ecocheques). Dagcontracten worden aangeboden na mondelinge overeenkomst, er wordt rekening  gehouden met beschikbaarheden en voorkeuren.

Hoe solliciteren?

Klik hieronder op de gele knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Vacature locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Mail me vergelijkbare flexi-jobs
1–0 van de 0 flexi-jobs
Werkgever
Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE