Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Kok brasserie Hasselt

Voor ons authentiek steakrestaurant in Wimmertingen/Hasselt zijn we op zoek naar grill-kok. Bedoeling is dat je ons team versterkt tijdens (de week/het weekend/de week en het weekend). Dit is te bespreken aov uw beschikbaarheid / Kunde / Motivatie.

We zijn een geroutineerd team in een familiebedrijf dat al lang samenwerkt en zoeken een man/vrouw die weet wat gas geven is, betrouwbaar is, in teamverband kan werken, in drukte kan werken, regels kan volgen qua hygiëne, portionnering, respect voor het product. Iemand die een fout gewoon toegeeft en het volgende keer beter of anders doet. (Iedereen kan fouten maken, we zijn mensen). Iemand die ons team versterkt. Iemand die mee wil leren. Iemand die zijn input respectvol brengt, zodat we samen (met plezier) kunnen groeien.

We zoeken iemand met een stabiel verleden en dit om een lange termijn samenwerking aan te gaan. Geen job-hoppers. Iemand die van het begin open is over toekomstplannen. Zodat we weten waar aan en waar af. En samen kunnen bespreken hoe we elkaar kunnen versterken. Spreken we u aan?  Solliciteer dan nu met jouw motivatie en cv, laatste werkervaring.

Jouw takenpakket:

-grillen van vlees en vis. Mise en place, borden dresseren
-takenpakket is afhankelijk van kunde. Maar snelheid en professionaliteit in handelingen zijn een must
-onder stress kunnen werken en op dat moment floreren. Dus ervaring in een drukke brasserie is wenselijk
maar niet absoluut noodzakelijk.

Aanbod

Een loon naar kunde. Flexi mag ook. We zoeken eerder iemand die de juiste capaciteiten heeft. We puzzelen liever met beschikbaarheden zodat iedereen op de juiste plaats staat. Dus bent u de juiste m/v voor de job, laat het ons dan weten. Of u nu wilt bijwerken of vast in dienst wilt komen.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de gele knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Extra info

Vacature locatie

Solliciteer nu
Mail me vergelijkbare flexi-jobs
1–0 van de 0 flexi-jobs

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE