Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Food & Beverage medewerker all round @ ibis De Haan

Food & Beverage medewerker all round @ ibis De Haan 362 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • provincies West-Vlaanderen

* hieronder geven we jou een voorbeeld van de opbouw van een vacature, vervang alle tekst met een * door jouw info en/of verwijder alle overbodige titels *

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijverdienste ? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis in het rustig en gezellig stadje De Haan. Het is een levendig hotel met heel wat gepassioneerd personeel. Bij het uitoefenen van je job zal je zowel zakenmensen als vakantiegangers verwelkomen. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van Oostende en Brugge (klein halfuurtje) alsook met de kusttram.

– We don’t hire your skills, we hire your attitude –

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als all-around F&B medewerker draai jij mee in zowel de bar, het restaurant alsook bij het ontbijt afhankelijk van de drukte. Je bent behulpzaam, flexibel en vervult/overtreft wensen en verwachtingen van al onze gasten in de mate van het mogelijke. Communicatief zijn, een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige job maar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen begeleiden en ontvangen.

– START your journey NOW and JOIN our family –

Profiel

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?
Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
Je hebt oog voor details ;
Je bent hard werkend.
Je werkt minstens 4/5de bij een werkgever of je bent met pensioen.

Aanbod

Als nieuwe medewerker kom je niet alleen terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie.

Hoe solliciteren?

Loes Govaert
General Manager
ibis De Haan
Wenduinesteenweg 136 – 8420 De Haan – Belgie
T +32 (0)59 24 20 30
H8092-gm@accor.com

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE