Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Medewerker ontbijt en schoonmaak @ Holiday Inn Express Mechelen

Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Wil je graag zelf jouw agenda beheren wanneer je kan werken? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit in het hartje van Vlaanderen? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij de InterContinental Hotel Group meer bepaald bij een Holiday Inn Express. Het grootste hotelmerk van de wereld dat sinds 1952 al hun gasten een memorabele ervaring bezorgt. De job zal uitgevoerd worden op de historische Veemarkt in Mechelen op slechts 5 minuten van de Grote Markt. Liever nog eens naar een grootstad na je werkuren? Geen probleem, vanaf Mechelen heb je een vlotte verbinding naar zowel Brussel als Antwerpen. Het hotel is vlot bereikbaar zowel met de auto, als met het openbaar vervoer en te voet (20 minuutjes).

Wij zijn op zoek naar iemand met oog voor detail en die alles graag proper heeft. Iemand die zich kan uitleven in het schoonmaken en die graag fysiek bezig is, zal deze job absoluut graag doen.

Jij weet bovendien onze gasten op de warmste manier te verwelkomen en geniet ervan om ze te verwennen met een heerlijke kop koffie. Je staat graag ten dienste van anderen en haalt voldoening aan het bieden de best mogelijke gastenservice.

Reeds ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must.

We houden rekening met jouw beschikbaarheid, wanneer het jou uitkomt om te flexen.

  • Perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
  • Dynamische en levendige werkplek met uitgebreid takenpakket;
  • Schitterend gereputeerd hotelmerk in bijna 100 landen over de hele wereld;
  • Verblijf wereldwijd in IHG hotels aan een schitterende prijs, reserveer snel en makkelijk via de app;
  • Aangename informele werksfeer;
  • 12 euro per uur.

Meer info

Ik stel mij kandidaat
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE