Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Ontbijtmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort

Ontbijtmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort 373 keer bekeken2 sollicitaties

JOB DETAIL:

  • provincies West-Vlaanderen

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis Styles in Nieuwpoort, waar zich de grootste jachthaven van Noord-Europa bevindt alsook heel wat shoppingmogelijkheden. Dankzij onze meeting centers vinden er heel wat meetings en events plaats wat het hotel heel levendig maakt. Kortom een plaats waar je niet rap verveelt zult zijn. Het hotel is een unieke combinatie van design en comfort en is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van De Panne (kwartiertje) of Oostende (halfuurtje) alsook met de kusttram.

– We don’t hire your skills, we hire your attitude –

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als Ontbijtmedewerker zorg jij ervoor dat onze gastenhun dag enthousiast starten door hen te voorzien van een excellenteservice en een smakelijk ontbijt. Daarnaast reageer je pro-actief op de verwachtingen en de wensen van onze gasten en probeer jij deze te overtreffen. Je bent ook verantwoordelijk voor de mise-en-place van de zaal zodat alles in goede banen wordt geleid. Een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige jobmaar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

– START your journey NOW and JOIN our family –

Profiel

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?
Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
Je hebt oog voor details ;
Je bent hard werkend.
Je kan je iedere zondag vrijmaken (behalve de examenperiodes natuurlijk), je bent ouder dan 18 jaar en je valt nog binnen het contingent van 475 jobstudent uren.

Aanbod

Als nieuwe medewerker kom je niet alleen terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie.

Hoe solliciteren?

Stuur jouw sollicitatie per mail naar de general manager van het hotel, H9716-GM@accor.com

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE