Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Poetshulp @ ibis De Haan iedere zondag.

Poetshulp @ ibis De Haan iedere zondag. 358 keer bekeken

JOB DETAIL:

  • provincies West-Vlaanderen

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis in het rustig en gezellig stadje De Haan. Het is een levendig hotel met heel wat gepassioneerd personeel. Bij het uitoefenen van je job zal je zowel zakenmensen als vakantiegangers verwelkomen. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van Oostende en Brugge (klein halfuurtje) alsook met de kusttram.

– We don’t hire your skills, we hire your attitude –

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als medewerker schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor de netheid van het gehele hotel: kamers en publieke ruimtes. Tot je takenpakket behoort onder andere afstoffen, stofzuigen, dweilen, schoonmaken van het meubilair, bedden opmaken en schoonmaken van de toiletten. Daarnaast ondersteun je de receptie met het brengen van spullen naar de kamer. Samen met jouw team garandeer jij onze gasten een aangenaam verblijf door hen in de watten te leggen en een wow-effect te creëren. Goed kunnen samenwerken, oog hebben voor detail en stressbestendig zijn is een must. Indien jij alles graag proper en net hebt en hier ook nog eens voldoening uithaalt, ben jij misschien diegene die wij zoeken. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige job maar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

– START your journey NOW and JOIN our family –

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?
Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
Je hebt oog voor details ;
Je bent hard werkend.
Je kan je iedere zondag vrijmaken en je werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of je bent met pensioen.
Profiel

 

Aanbod

Als nieuwe medewerker kom je niet alleen terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie. We bieden jou een flexiloon aan van € 10,08 per uur en je kan iedere zondag bij ons aan de slag.

 

Hoe solliciteren?

Mevrouw Loes Govaert
General Manager
Tel +32 (0) 59 24 20 30
H8092-gm@accor.com

Vacature locatie

Ik stel mij kandidaat Solliciteer via Facebook
Connect with us

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

Nieuwsbrief ontvangen?

TRANSLATE