Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

All round hotelmedewerker

Vervallen
Night Front Office medewerker FLEXI-JOB

Als Night Front Office medewerker sluit jij de voorgaande dag af en leg jij de basis voor de volgende ochtend. Je hebt een nachtritme en bent productief gedurende de vroege uurtjes. Als horecaprofessional zit gastvrijheid in je DNA en streef je ernaar telkens weer de best mogelijke gastenservice te bieden.

Jouw rol

Je houdt van de kalmte die de nacht jou brengt. Je geniet ervan zelfstandig en op je eigen tempo te werken. Je bent een echte talenknobbel en leert snel bij. Multitasken is voor jou geen probleem en zo kun je verschillende taken efficiënt combineren. Wanneer het wat rustiger is weet je je bezig te houden en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken. Je staat klaar om eens de stofzuiger in handen te nemen, de vergaderzaal opnieuw op orde brengen of de receptie op te ruimen.

 

Zo ziet je nacht eruit

Als Night Auditor sta je in voor de dagdagelijkse taken van een Front Office medewerker, maar dan met een twist. Je werkt wanneer de zon onder gaat en houd je bezig met het ontvangen van gasten die ’s avonds toekomen, de veiligheid garanderen maar ook het rapport opstellen van de voorgaande dag. Je staat klaar en neemt proactief beslissingen waar nodig. Tegen het einde van de shift verzorg je de voorbereidingen voor de ontbijttafel zodat onze gasten heerlijk aan hun dag kunnen beginnen.

Aanbod

Wij zorgen voor jou. Je komt terecht in een groeiende onderneming met enthousiaste collega’s. Daarboven op krijg je een marktconform goed loon en competitief extralegale voordelen. We kunnen niet wachten om je te zien schitteren in ons werkensemble! Groeien ga je sowieso, we bieden een leerrijke werkplaats en veel opleidingsmogelijkheden.

Op basis van jouw beschikbaarheden kan er besproken worden wanneer jij kunt inspringen als Night Front Office medewerker.

Hoe solliciteren?

Klik onderaan deze vacature op de gele knop om snel & rechtstreeks bij de werkgever te solliciteren.

Meer info

Vacature Locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs
Deel deze vacature

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE