Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

All round hotelmedewerker @ Mercure Oostende

Vervallen

All round hotelmedewerker 

Heb jij zin om bij te klussen in de horeca? Help mee aan een onvergetelijk gastenverblijf in Mercure Oostende. Jij wordt op verschillende momenten naarmate van de drukte en jouw beschikbaarheid ingezet als All round hotelmedewerker met vooral taken in het restaurant.

Jij zorgt voor een hartverwarmend welkomen voor de hotelgasten. Je helpt mee aan het opdienen en afruimen van heerlijke gerechten en dranken in het restaurant. Als gastvrijheid één van je troeven is en houdt van sociaal contact, dan is deze flexi-job zeker iets voor jou!

In functie van jouw beschikbaarheden spreken we af wanneer jij kan inspringen om ons een handje te helpen.

Mercure Oostende

Luxe aan zee. Mercure Hotel Oostende is een luxueus viersterrenhotel in het stadcentrum van Oostende. Op 250 meter ligt het strand. Het Casino Kursaal, het unieke theatergebouw De Post en de belangrijkste winkelstraten zijn eveneens op wandelafstand. De luchthaven van Oostende-Brugge ligt op amper 5km. Het hotel is ideaal voor een zakenreis als een vrijetijdsbezoek. De kamers, lobby, bar en restaurant zijn stuk voor stuk stijlvol en modern ingericht. Café Premtime, het restaurant van het hotel, biedt een internationaal à-la-cartemenu voor zowel lunch als diner.

Jouw rol

Van Front Office naar Housekeeping, restaurant naar bar, jij helpt mee waar ze jou nodig hebben. Je bent een initiatiefnemer en werkt efficiënt. Jij hoort overal thuis. Je bent polyvalent en blijft rustig tijdens drukke momenten. Je bent een planner en weet van aanpakken. Je weet je kennis van protocol en procedures moeiteloos toe te passen. Je gaat creatief denkend, klantgericht en flexibel te werk.

Aanbod 

  • Makkelijk bereikbaar met de wagen en openbaar vervoer
  • Mercure is een mondiaal goed gereputeerd luxe hotelmerk
  • Marktconform goed loon
  • Dynamische en levendige werkplek met een uitgebreid takenpakket

 

Stuur je sollicitatie!

Klik onderaan op de gele knop en solliciteer vandaag nog.

More Information

Vacature Locatie

  • Deze vacature is vervallen!
Deel deze vacature

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE