Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

Leopold Hotel Oudenaarde

Follow
Something About Company

Toffe ploeg zoekt professionele ‘pedaleur de charme’

Tussen de kinderkopjes en aan het water ligt het Leopold Hotel Oudenaarde. Wielertoeristen klikken er de pedalen los, zakenlui genieten van de executive kamers, en gezinnen smullen van de Vlaams Ardense lucht. Ook Oudenaardenaren kennen hun weg naar het hotel, en dat om twee redenen: 1. een shot Starbuckskoffie 2. de monumentale ploeg die het hotel iedere dag naar de eindstreep brengt. Die enthousiaste equipe zoekt nu een extra Flandrien om het gat dicht te rijden.

Oudenaarde is een stad met de nodige franjes en combineert dat met de zachtheid van een dorp. Leopold Hotel Oudenaarde is daarvan het ultieme bewijs. Hier komt jong en oud gezellig samen. Bekende gezichten vermengen zich met toeristen. Het is een atypische hoteljob. Je wordt vaker gevraagd naar de beste fietsenmaker dan naar de beste sushi van ‘t stad.

De inrichting van het hotel is klassiek en straalt gezelligheid uit. Het team is dan weer sportief en moet al eens demarreren – zo gaat dat in een hotel. Toch zijn er voldoende gangmakers die ervoor zorgen dat de sprint zo weer voorbij is. En vergeet niet: na inspanning volgt ontspanning, altijd. ‘t Is niet voor niets de tofste werkplaats van de Vlaamse Ardennen.

Leopold Hotel Oudenaarde has posted 1 job

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE