Dé vacaturesite voor flexijobs in Vlaanderen | Plaats GRATIS vacatures

PREMIER SUITES PLUS Antwerp

Follow
Something About Company

De poort van de hotelhemel staat open…

Ben je een stadsvogel maar toch ook een huismus? Zoek je een hoteljob die voorbij het vluchtige contact met toeristen gaat? Premier Suites Plus Antwerp huisvest gasten voor een langere periode. De sfeer is dan ook bijzonder familiaal. En je hebt geluk: de poort van deze hotelhemel staat momenteel even open…

Vlak aan het centraal station, tussen grote kantoorgebouwen, schuilt een oase van rust. Premier Suites Plus Antwerp is modern, ingericht met oog voor detail. De kamers beschikken over een eigen keuken, maar wie wil kan op het zevende verdiep genieten van een ontbijt, drankje, lunch, diner. Op dit dakterras vertoef je tussen de oude bomen. Wie de ogen te lang sluit, droomt zoetjes weg.

Het cliënteel zijn overwegend expats en keren regelmatig terug. Ook het team is multicultureel. Je werkt samen met personen met verschillende achtergronden. Dat maakt het super boeiend. Je snel vervelen zit er hier niet in. Bovendien is de bruisende stad nooit ver weg.

We gaan niet zo ver als ons team ‘engelen’ noemen, maar stiekem vinden we dat wél. Het is een toegewijde groep die zich iedere dag inzet om gasten te ontvangen, en dat altijd met een glimlach, godbetert. Gelukkig is het geen vrijwilligerswerk, maar staat er een mooi marktconform loon tegenover.

Ps. PREM heeft hotels in heel Europa, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Wie er werkt, krijgt in al deze verblijven korting. Zeiden we al dat het een hemelse job is?

PREMIER SUITES PLUS Antwerp has posted 2 jobs

Ontdek onze partnersite *

* dé vacaturesite voor horeca jobs

TRANSLATE